Total de visites

beruby.com - Empieza el día ganando

Galeria de vídeos

22 d’abr. 2011

Gran entreno el dijous!

Gent, el dijous l'entreno que vam fer així tipu serio-paxanga va estar dpm! ;) Llàstima que no hi fóssim tots però bé... No es pot demanar sempre que surti tot perfecte xD
Valoracions sobre com va anar tot? ;)

2 comentaris:

  1. io tmb m'ho vaig pasar dpm xD la veritat sk va sta mol wpo em vaig divertir molt XD

    i valoracions... per una banda els k van faltar k sperava seri tots per fer un 7vs7 pro bueno un altre day... i dpres lo den joel k es va lesionar =S seria lo mes dolent
    per la banda bona mol bona impressió de les ganes k li fotien tots, personalmetn krek k en jordi i livan en lentreno van presentar un nivell mes alt k el de lany pasat (no vui di k els altres stigueu mal eh! sino k ells dos em van impreisonar més) pro trobo k tots anaveu ab moltes ganes i vau korrer molt k es el k importa.

    ara... per altre banda fora d'això, krek k lentreno va sta b pro vaig notar mes una kedada i prou, no ho knsidero entreno serio i personalmetn anava ab akesta idea... spero k els seguents entrenos siguin mes serio, em referixo k algusn preisonavem molt a dalt, jok mol directe etc etc... i io anava en plan d tokarla mes fer jugada, per entendrens, pk d parets o axins no i van averi moltes pro bueno molt b tot ;)

    ResponElimina
  2. Completament d'acord amb l'Adri, va ser un dia genial al retrobar-nos tots per fer 4 tocs ;)

    Les valoracions per part meva també són com les de l'Adri, vaig veure que la gent està guanyant potencial individualment, però va faltar això, una mica joc d'equip.
    Un petit exemple d'on més ho vaig notar a nivell personal com per exemple va ser en el camp petit, només rascava bola quan baixava a demanar-la al porter o la treia als altres.
    A banda d'això però hi van haver algunes jugades d'equip força bones, falta però quedar tots més vegades ja que vaig notar que aquestes jugades sortien millor entre els que juguem a futbol a la UdG, ja que mica en mica ens anem coneixent més i m'agradaria que això s'estengui a la resta de l'equip.
    No vull dir pas però que els altres no en fessin o no les fessin gaire bé, tot el contrari, però s'ha de quedar més per poder entrenar-ho.
    Per últim, com ja s'ha dit, s'ha de fer més entreno i menys "paxanga", ja que si anem allà només a passar-ho bé i a no entrenar el que necessitem no millorarem pas gaire respecte anys anteriors.

    Finalment, donar tot el meu suport a en Joel. Espero que et recuperis aviat fenomen! :D Estem tots amb tu ;)

    ResponElimina