Total de visites

beruby.com - Empieza el día ganando

Galeria de vídeos

8 d’abr. 2011

El Drinking Team, també amb els escacs!

El proper dimecres es fa un torneig d'escacs a la UdG, i de moment només hi han apuntades 5 persones, totes elles components del Drinking team, fet que farà que el Drinking team sumi el seu primer títol! :D XD Que guanyi el millor! ;)

PD: Properament penjaré els videos del Drinking team de l'estiu, que per penjar-los el gadget que he trobat els fa per webs del youtube, i em faré una conta, els pujaré allà, posaré tots els gols en un sol video, i ho penjaré aquí ;)

4 comentaris:

  1. Eiii varies coses!!! tenim un partit pendent encara de la copa primavera! nose si estas al loro de aixo!!! i despres, el dijous proper faran un torneig de 12 hores d futbol a 3 euros la inscripcio pels negres d l'africa i coses d'aquestes, podem mirar d'apuntarnos. Despres escric un altre misatge amb els enllaços d tot!

    ResponElimina
  2. El dijous 5 de Maig a les 14:00 hores, quan més pica el sol, tenim un partit contra els quarts classificats del grup 3A, els KNEBEPS, que també ho han perdut tot com nosaltres xdd osigui per aquells que esteu pendent dels punts recordar que son 3 punts més, i els altres pues que mira, tenim partit xddd http://www.udg.edu/LinkClick.aspx?fileticket=MYopKfKv3jE%3d&tabid=15271&language=ca-ES

    aqui esta l'enllaç on surt el quadre de partits i tal.



    Sobre el torneig aquet de 12 hores de futbol, només puc dir q es dijous que ve, i que costa 3 euros la inscripció x cap imagino, no per equip. La pasta recaudada anira als morlacos de per alla africa q tenen gana i bueno, pot estar be pel drinking team fer mes coses per tal de no perdre la forma ara que sembla q "la comensem a tocar millor". La info no te enllaç, simplement aneu a la pagina de la udg, entreu amb el codi i alla esta la info i pim.

    ResponElimina
  3. Acabo de veure això del 12h i ho he publicat xD i despres, un altre partit de la copa primavera? No se pas quin, ja que erem 4 equips i per tant 3 partits, no?

    ResponElimina
  4. xq borres el comentari tio????? estaba explicat, amb un enllaç, ho has llegit o que? has anat al enllaç q he posat?

    ResponElimina