Total de visites

beruby.com - Empieza el día ganando

Galeria de vídeos

8 de juny 2011

Ja falta menys...!

El torneig d'estiu de Cassà està al caure! :D

Ja ho tenim gairebé tot apunt, només falta arreglar un parell de coses i el divendres mateix ja tindrem l'inscripció feta! (teòricament) XD

Hem de quedar per fer algun amistós i/o entreno a la de ja, comenceu a mirar dates i proposar-ne el més aviat possible, que a finals d'aquest mes ja comença el torneig i ens hem d'acabar d'entendre tots bé. De moment, he començat a parlar amb els mateixos de l'any passat i diuen que a partir del divendres de la setmana que ve estan lliures. Si algú té alguna altre proposta o vol dir un dia per fer entreno, que ho digui. Tota proposta serà benvinguda.

He fet petites modificacions a la pàgina, com suposo que ja heu vist. Contesteu a l'enquesta, a veure què surt i què és el que realment passarà ;)

Quan sapiguem el calendari ja ho penjaré aquí i faré altres enquestes sobre els partits i tal i miraré si hi ha alguna cosa per fer aquest blog més amè.

I per últim, per tal de que no ens passi com aquest any amb el tema calers, estem fent diverses coses per internet per guanyar-ne. L'Àlex, o quan estiguem un dia tots junts, ja us ho explicarà tot més bé i detalladament de com fer-ho (jo en 5 dies ja he fet gairebé 3€ i no em porta gaire feina).

Doncs bé, prepareu-vos bé que això ja està al caure!


Ànims equip!

1 comentari: