Total de visites

beruby.com - Empieza el día ganando

Galeria de vídeos

23 de juny 2011

El torneig ja està aquí!

Equip! La setmana que ve ja comença el torneig de futbol! I al final ens han posat al grup C2. Què vol dir això? Doncs això vol dir que ens hem de posar les piles a sacu o no fotrem ben bé res! xD

Aquí teniu una llista dels equips en que ens enforntarem i una petita descipció de cada un dels que conec:
AFRICA UNITED
ATRAPATS GENER-CASADEVALL
-> Suposadament son el mateix gener casadevall que ens varem enfrontar l'any passat, però hi ha un equip en un altre grup que també s'ho diu, o sigui que no en puc estar 100% segur. Ja sabeu com de bé juguen, o sigui que a apexugar s'ha dit
BEAN'S TEAM -> No sé si hi té relació, però em sona que a la udg n'hi havia un que es deia així i en el seu grup varen quedar per el mig. Què voldria dir això? Que són nois joves i que tenen potencial.
ELS ZIGA-ZAGA DE CA LA MONYOS -> Aquests no els hem de subestimar, ja que son petits, però l'any passat varen quedar 2ons del grup E. Per alguna cosa serà, no?
ESPORTS CASSÀ -> Aquest és l'equip amb el que varem fer l'amistòs l'any passat, però amb algunes baixes de les bones. O sigui que com ja sabeu de l'any passat, tot i ser més petits que nosaltres, son bons i si no vigilem ens poden passar la mà per la cara.
LUMVI FUTBOL
MOLINÉ ADVOCATS
-> No fa falta dir-ne res, no? xD
MONCASOFT
PENYA BLANC I BLAVA CASSÀ
-> L'any passat varen jugar al grup B i varen quedar els ultims. La majoria d'ells son com nosaltres, ja que en coneixem a alguns, però tenen un parell que havien jugat amb el Cassà (no se si encara hi jugen o els ha fitxat un altre equip) que son bonissims. Amb aquests, o vigilem, o ens poden fotre una pallissa molt tranquilament.


O sigui que gent, ja us podeu posar tots en forma! Jo continuaré fent bici i alguns dies aniré a correr mitja hora mínim. Vosaltres haurieu de fer el mateix. Quan sàpiga els horaris ja us ho faré saber ;)

Ànims equip!

1 comentari:

  1. Quina putada aixo que ens ha passat.... mira que aquest any podiem rascar algo pero amb el canvi de grup... ni siguent optimista!... Però bueno anirem a fer el nostre joc i a fer lo màxim que podem!

    ResponElimina